Vijelia de aseară a făcut dezastru în Teleorman. Au fost mobilizate toate forţele Inpscetoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Acoperişuri smulse de vânt, copaci căzuţi pe şosele, stâlpi de electricitate doborâţi la pământ, zeci de localităţi fără curent electric, acesta este bilanţul furtunii de aseară. 

  A fost cea mai mare furtună din ultimii ani, care a lăsat în urmă pagube însemnate. Toate forţele de pompieri au fost alertate să intervină pentru a debloca şoselele judeţene şi naţionale şi pentru a îndepărta resturile de materiale de la acoperişuri. „În urma fenomenelor meteo, vijeliei şi a furtunii de aseară, în 17 localităţi din judeţ au avut loc evenimente din această cauză. În Alexandria, au fost doborâte de vântul puternic cinci acoperişuri, iar în localităţi precum Siliştea, Uda Clocociov, Talpa, Plopii Slăviteşti, Crângeni, au fost smulse 12 acoperişuri de la casele de locuit. La Siliştea, acoperişul de pe clădirea Postului de Poliţie a căzut”, ne-a spus Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.
   Reprezentanţii inspectoratului pentru situaţii de urgenţă spun că azi-noapte au mobilizat toate forţele militare pentru a debloca drumurile. „Au căzut copaci, stâlpi de telefonie, care au afectat cablul de curent, astfel că am intervenit cu toate mijloacele din dotare şi am beneficiat de ajutorul celor de la CEZ, firma care furnizează curentul electric în judeţ, cu cei de la Drumuri, comitetele locale pentru situaţii de urgenţă, personalul de la posturile de poliţie şi ADP Alexandria şi Roşiorii de Vede. Cel mai important lucru este faptul că nicio persoană nu a fost rănită”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Rămâneţi pe alexandria.adevarul.ro pentru a afla mai multe despre evenimentele produse de furtuna de aseară.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite