Vânzări de 1500 de lei pe zi la magazinul de la Finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinul cu marfă confiscată, deschis la parterul Direcţiei Finanţelor Publice Teleorman, oferă la vânzare de la carcase de telefon, până la burlane de tablă.

Alexăndrenii vin zilnic aici în căutare de chilipiruri,  cele mai căutate fiind hainele ieftine
În spaţiul comercial deschis la parterul sediului Finanţelor Publice Teleorman, se găseşte marfă ca la bazar, cu preţuri foarte mici. „ Bunurile care se comercializează prin magazinul propriu al DGFP Teleorman sunt  produsele alimentare, mai puţin cele cu grad mare de perisabilitate, confecţii şi încălţăminte, bunuri de uz casnic, materiale şi piese de schimb, detergenţi şi cosmetice” spune Cătălin Pavel, putătorul de cuvânt al DGFP Teleorman Concret, oferta de produse confiscate cuprinde, de  la băuturi, până la parfumuri şi de la haine până la detergenţi , cuţite sau jgheaburi. O carcasă de telefon costă 3,7 lei, un tricou se vinde cu 11 lei, un parfum costă 25 de lei. Jgheaburile şi burlanele de tablă au preţuri cuprinse între 6 şi 7,5 lei.  La finanţe, sunt oferite la vânzare şi haine de piele, cu preţuri cuprinse între 250-300 de lei, mai mici decât în magazinele din oraş.
Printre cumpărătorii de la finanţe sunt clienţi fideli care trec zilnic să vadă dacă a mai apărut ceva nou. Asta pentru că la magazinul de la DGFP Teleorman, produsele se schimbă periodic, în funcţie de confiscările făcute de inspectorii de la Finanţe, de la Garda Financiară, de la Poliţie sau Vamă. „ Nu se pune problema aprovizionării cu marfă, noi doar valorificăm bunurile primite de la deţinători, vânzarea fiind în funcţie de nivelul preţurilor stabilite şi de potenţialii cumpărători.” a mai spus Cătălin Pavel.

Alternativă la second-hand

Alexăndrenii caută la magazinul de la finanţe haine ieftine. Printe clienţii fideli care vin periodic să vadă dacă au mai apărut  articole de îmbrăcăminte la preţuri mici se numără şi Virginia Iliuţă, o alexăndreancă de 43 de ani. „ Mi-am luat de aici o dată un costum cu 50 de lei, altă dată  o geacă de piele cu 200 de lei. Dacă vii săptămânal ai şanse să găseşti lucruri de calitate, la preţuri mici.” ne-a spus alexăndrenca.
Magazinul face vânzare în medie de 1500 de lei pe zi, spun reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Teleorman. „  Vânzările variază de la o zi la alta, în funcţie de produsele vândute, dar şi de numprul clienţilor. Faţă de anul trecut, vânzările sunt mai mari cu 1.383 lei. ” a mai spus purtătorul de cuvânt.
Banii încasaţi din vânzarea produselor confiscate merg la bugetul de stat. Anul trecut, 450.000 de lei au intrat la bugetul statului, prin intermediul acestui magazin.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite