VEZI unde sunt locuri de muncă vacante în Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Firmele din judeţ au transmis Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Teleorman listele cu posturile vacante pentru această săptămână. Oferta pentru teleormănenii fără job cuprinde 171 de locuri libere.

  Au fost scoase la concurs multe job-uri care se adresează persoanelor fără calificare sau cu studii medii. Cele mai multe se adresează locuitorii din  Alexandria şi localităţile învecinate. Astfel, alexăndrenii în căutarea unui loc de muncă au la dispoziţie 121 de job-uri, în domenii precum industrie, vânzări, confecţii textile, pază, construcţii. În lista cu posturile vacante pentru alexăndreni se regăsesc câteva job-uri pentru ingineri.
La videle, niciun loc de muncă
Potrivit AJOFM, la Roşiorii de Vede, patru angajatori au 12 locuri de muncă vacante, marea majoritate adresându-se persoanelor necalificate. La Zimnicea, o singură firmă scoate la concurs şase posturi pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, iar la Turnu Măgurele, şomerii pot găsi 32 de job-uri libere, multe pentru agenţi de pază (23). Singura urbe teleormăneană care de luni bune nu are niciun post liber este Videle, unde firmele nu au nevoie de angajaţi.

Vezi aici lista locurilor de muncă vacante din Teleorman

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite