Un tânăr din Izvoarele a fost omorât în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Locuitorii din comuna Izvoarele au fost zguduiţi noaptea trecută de o crimă oribilă, care s-a întâmplat în plină stradă.

   În jurul orei 1.00, pe o strada din sat, a fost găsit cadavrul unui tânăr de 25 de ani. Anchetatorii şi procurorul criminalist care au mers imediat la faţa locului au stabilit, din primele cercetări că băiatul fusese lovit de mai multe ori în cap. „Un cetăţean de 25 de ani din localitate, în timp ce se deplasa pe drumul public a fost agresat de un alt individ. În urma leziunilor suferite, băiatul de 25 de ani a decedat. Din primele cercetări efectuate de noi, se pare că victima a fost lovită cu un corp contondent, mai mult în zona capului”, ne-a spus Traian Nedelcuţă, procurorul de caz.
   După ce i-a aplicat corecţia, criminalul a părăsit locul faptei, iar poliţiştii i-au luat urma şi în final l-au găsit. „Autorul a plecat de la locul faptei, dar organele de poliţie l-au identificat. În continuare facem cercetări pentru a afla mobilul omorului”, a adăugat procurorul. Criminalul riscă pentru omor calificat o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 25 de ani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite