UPDATE: Misterul morţii doctoriţei adventiste: s-a aruncat din tren pentru că era hărţuită de familia unui pacient

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Rodica Ligia Mitrică, un medic de familie cunoscut din Roşiorii de Vede a fost găsită moartă ieri dimineaţă, în apropiere de gara din Rădoieşti. În urma necropsiei, anchetatorii au stabilit că este foarte probabil să fi fost un accident, însă apropiaţii spun că în ultimul timp, femeia era depresivă şi că ar fi putut să se sinucidă.

  Un caz şocant a zguduit ieri municipiul Roşiorii de Vede:  un medic de familie din oraş a fost găsit mort în apropiere de gara din Rădoieşti. Un mecanic de locomotivă a anunţat că la circa 100 de metri de bariera dintre Rădoieşti şi Atârnaţi, se află o persoană căzută. Poliţiştii de la TF Roşiorii de Vede s-au deplasat la faţa locului şi au găsit cadavrul mediciului de familie Rodica Ligia Mitrică, în vârstă de 46 de ani. Anchetatorii au transportat trupul neînsufleţit al femeii la morgă, unde medicul legist a făcut necropsia. „Este vorba de o femeie de 46 de ani, care avea domiciliul în Roşiorii de Vede, dar locuia în Bucureşti, făcea naveta. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că a fost vorba de un accident feroviar. În poşeta care a fost găsită lângă cadavru au fost găsite bunurile femeii, un telefon mobil, actele de identitate şi bani”, ne-a spus Adrian Ilicea, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman. Procurorul criminalist care a urmărit cazul şi a aşteptat rezultatul necropsiei merge pe aceeaşi variantă. „S-a constatat că a murit prin cădere. Are leziuni doar pe o parte a corpului. Nu sunt indicii că ar fi fost omorâtă. Nu avem motive să credem că a fost omorâtă. Toate bunurile au fost găsite. A fost un accident feroviar, iar în ceea ce priveşte ipoteza sinuciderii, eu nu cred că un om care are unul dintre părinţi bolnavi ,  se sinucide ”, a spus Traian Nedelcuţă, procurorul criminalist.

Colegii doctoriţei sunt de altă părere
Cabinetul medical al Rodicăi Mitrică era astăzi loc de pelerinaj pentru cei care au cunoscut-o, pacienţi şi chiar oameni simpli.

image

Colegii medicului spun despre aceasta că era hărţuită de familia unui pacient şi că de o lună se trata de depresie. „O cunoşteam de peste 20 de ani. Era un om de valoare şi profesionist. Fiind de aici din zona Roşiorii de Vede, mulţi pacienţi de-ai mei de la Rădoieşti mergeau la ea şi îmi spuneau că e o femeie deosebită. Eu cred că a fost victima unei depresii. Am auzit că era hărţuită de familia unui pacient şi de o lună de zile se trata de depresie. Aşa am auzit şi eu. Şi pentru noi a fost o veste cumplită”, a spus pentru „Adevărul de Seară”, medicul Viorel Mincinoiu. Surse din cadrul anchetei susţin că în momentul în care telefonul mobil al femeii a fost deschis, aceasta avea numeroase apeluri nepreluate şi mesaje necitite . Unul dintre mesajele  primite de femeie spunea cam aşa: „Am plecat cu Dumnezeu să te caut”, expeditorul fiind, se pare un bărbat. Rodica Ligia Mitrică nu a fost niciodată căsătorită şi nu are copii. Era de religie adventistă şi mergea la o biserică din Bucureşti.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite