Ţuică pentru alexăndreni la magazinul Finanţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  De la intrarea în instituţie, te întâmpină un afiş, pe care scrie „Vindem ţuică şi băuturi spirtoase, relaţii la magazinul Fiscului”.

   Ajuns în faţa ghişeului, în interiorul căruia sunt expuse mărfurile confiscate de poliţişti, comisarii gărzii financiare sau jandarmi, pe rafturi, se găsesc bidoane cu băuturi spirtoase de diferite arome. Băuturile au fost ridicate de la diferite buticuri din mediul rural, unde se vindeau la suta de grame, însă la magazinul finanţelor, ţuica se vinde la bidoane de 3, respectiv 5 litri, aşa cum erau îmbuteliate. Ţuica este cea mai nouă marfă scoasă la vânzare, dar care nu prea îi interesează pe alexăndreni. Pentru un bidon de 3 litri de ţuică, alexăndrenii trebuie să scoată din buzunar 18,75 lei, iar pentru unul de 5 litri, 30 de lei. „Orice produs care este confiscat de organele abilitate este supus unei analize. La magazin nu scoatem la vânzare decât produsele care îndeplinesc condiţiile de comercializare şi care sunt analizate în prealabil de instituţiile abilitate, în funcţie de produsul respectiv. Celelalte se distrug”, ne-a spus Cătălin Pavel, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Teleorman.
   Zilnic, 1.500 de lei încasări la magazinul finanţelor
Printre produsele scoase la vânzare, se regăsesc şi articole de îmbrăcăminte, de la tricouri (3 lei bucata), fuste (7,5 lei), blugi (11,25 lei), până la carcase de telefoane mobile (2,5 lei). „Preţurile de la magazinul nostru sunt mai mici cu 25-30%, iar media zilnică de încasări este de 1.500 de lei, bani care ajung la bugetul de stat”, a adăugat Cătălin Pavel. Purtătorul de cuvânt al DGFP Teleorman mai spune că instituţia nu a realizat o statistică a bunurilor care se vând cel mai bine. „Nu aş putea să vă spun care este cel mai căutat produs. Am mai avut şi detergenţi, adidaşi sau parfumuri, care s-au vândut foarte bine”,a mai spus Pavel.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite