Transportatorii de la Autogara Rahova au părăsit zona Alexandriei pentru că Transloc le-a furat călătorii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Supăraţi pe firma de transport a Primăriei Alexandria care le-a furat traseele şi călătorii, transportatorii de la Autogara Rahova şi-au luat autobuzele şi au plecat din zonă. Din cauza neînţelegerilor dintre transportatori şi edilii alexăndreni, 18 oameni au rămas fără serviciu.

  Primul protest al transportatorilor a avut loc la începutul lunii când 40 de reprezentanţi ai Autogării Rahova s-au dus la jalba la primărie. Firma s-a plâns de faptul că, Transloc Prest, societatea de transport în comun a Primăriei Alexandria a intrat pe traseele câştigate de Autogara Rahova în urma licitaţiei ţinute de Consiliul Judeţean Teleorman. „Noi am câştigat liniile de transport în Teleorman prin licitaţie în 2008. Treptat, Transloc Prest, transporatorul local de la Alexandria a intrat ilegal de liniile noastre şi ne-a furat călătorii. Noi le cerem să se retragă şi să respecte legea. Am recurs la acest protest, după ce am trimis adrese şi sesizări, probe şi dovezi, la care nu ne-a răspuns nimeni. Nu vrem altceva decât ca Primăria Alexandria să respecte legea, altfel ne retragem şi lăsăm oamenii pe drumuri”, a spus Cosmin Constantinescu directorul tehnic al Autogării Internaţionale Rahova.
Discuţiile cu primăria nu au dus la niciun rezultat. Primarul Alexandriei a justificat intrarea Transloc Prest pe traseele şoferilor de la Autogara Rahova, invocând o convenţie încheiată între Consiliul local Alexandria şi consiliile din mai multe comune. „Primăria Alexandria şi opt comune din judeţ au creat o asociaţie în baza căreia Transloc asigură transport pe aceste trasee. Soluţia ar fi să facem din nou un program de transport care să nu se suprapună cu al dumneavoastră, pentru ca ambele firme să supravieţuiască”, a spus Victor Drăguşin.
Au părăsit şapte trasee şi au dat afară 18 oameni
Conducerea Autogării Rahova, nemulţumită că nu a ajuns la nicio înţelegere cu edilii alexăndreni a pus în aplicare ameninţarea privind retragerea din zonă. „Am fost nevoit să suspendăm şapte trasee pentru că nu am mai putut suporta pierderile. Am restructurat 18 posturi din cadrul personalului, am fost nevoiţi să facem acest lucru”, a anunţat Cosmin Constantinescu directorul tehnic al Autogării Internaţionale Rahova. Reprezentnaţii firmei susţin că, de la apariţia Transloc Prest pe traseele lor au înregistrat lunar prejudicii de 50.000 de lei.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite