Tânără dispărută, poliţiştii cer ajutorul oamenilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Ofiţerii Biroului de Urmăriri din cadrul IPJ Teleorman sunt pe urmele unei tinere fete, de 19 ani din Alexandria, care a părăsit domiciliul fără să-şi anunţe părinţii.

  Tatăl său a anunţat dispariţia Elenei Georgiana Zgone în data de 28 februarie 2011, însă poliţiştii nu au dat încă de urma tinerei. Oamenii legii solicită acum sprijinul cetăţenilor pentru a o găsi pe fată. „Georgiana are 1,60-1,65 m înălţime, greutate 45-50 kilograme, faţă ovală, ochi căprui, ten măsliniu, părul vopsit negru, drept şi lung până la nivelul şoldurilor. Ca un semn distinct, la ochiul stâng pe iris are un punct alb, de mărirea unui vârf de creion. Rugăm persoanele care pot da relaţii cu privire la această persoană să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie, să sune la numărul de telefon 0247.407.164 (I.P.J. Teleorman – Biroul Urmăriri) sau la telefonul de urgenţă 112”, ne-a spus Adrian Ilicea, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.
   La data dispariţiei Georgiana era îmbrăcată cu un hanorac de culoare negru, cu glugă, camaşă albă cu dungi negre, blugi negri, ciorapi albi, tenişi negri. Nu se ştie nimic despre locul unde se află şi nu există informaţii că aceasta ar fi bine.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite