Accident feroviar în Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

  O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte trei au fost grav rănite, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un tren.

   Evenimentul s-a produs astăzi, în comuna Zîmbreasca, la o trecere la nivel cu calea ferată. Un bărbat în vârstă de 69 de ani, care se afla la volanul unei maşini Dacia Pick-up nu a s-a asigurat în momentul în care a trecut peste şinele de cale ferată, iar autoturismul în care se mai aflau alte 4 persoane a fost spulberat de trenul personal 15003, care circulă pe ruta Costeşti-Roşiorii de Vede. Şoferul a scăpat ca prin minune din acest tragic accident, însă o pasageră de 78 de ani a murit pe loc. „Echipajul de descarcerare al Detaşamentului de Pompieri Roşiorii de Vede a intervenit pentru scoaterea persoanei decedate, ce rămăsese între tablele contorsionate ale maşinii. Alte trei persoane rănite, care se aflau în maşină au fost preluate de către membri Serviciului de Ambulanţă şi transportate la Spitalul Municipal Roşiorii de Vede pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, ne-a spus lt. Gelu Dragomir, purtător de cuvând al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman.
  Purtătoruld de cuvânt a mai precizat că niciun pasager din tren nu a fost rănit, aceştia alegându-se doar cu o sperietură zdravănă.

  

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite