Sportivii din oraş au fost premiaţi de municipalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii au primit bani şi diplome de la primar
Sportivii au primit bani şi diplome de la primar

  Primarul Victor Drăguşin a premiat astăzi, de la ora 11.30 sportivii din Alexandria care au obţinut performanţe deosebite la competiţiile naţionale şi internaţionale.

  Chemaţi în sala mare de şedinţe a primăriei, sportivii alexăndreni au venit, însoţiţi de antrenori, care la rândul lor au fost şi ei răsplătiţi pentru munca depusă în anul 2010. Festivitatea de premiere a început cu un grup de colindători de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman, care a interpretat colinde şi cântece de Crăciun. Primarul Drăguşin a ţinut să le mulţumească pompierilor pentru surpriza făcută, spunând: „Şi ei sunt sportivi în acoperire, ei ne protejează pe toată perioada anului. La rândul nostru trebuie să le urăm un «Crăciun fericit», la muţi ani şi fie ca anul care vine să nu le aducă prea multe evenimente”.
În ceea ce priveşte premierea sportivilor, edilul şef a ţinut să menţioneze că anul acesta, din bugetul local au fost alocaţi mai puţini bani pentru sportivi, decât îşi propuse la început de an, şi asta din cauza crizei financiare. „Chiar şi aşa, noi vom acorda nişte bani şi dimplome sportivilor şi antrenorilor, nu şi cluburilor, din păcate. Vor fi premiaţi sportivii de la judo, atletism, karate, şah, fotbal, handbal, oină şi baschet junioare”, a adăugat Victor Drăguşin.
Asociaţia „Dai o şansă!”, în cadrul căreia sunt înscrişi copii cu sindromul Down a fost prezentă la manifestare, deoarece aceşti tineri cu probleme au participat în 2010, la peste 10 competiţii sportive, unde au câştigat diplome şi medalii. „Vreau să vă dau o plachetă cu stema oraşului şi câte o diplomă pentru fiecare copil, din partea municipiului Alexandria”, a spus edilul şef. Toţi tinerii au primit câte un plic cu suma de 100 de lei şi diplome. Aceeaşi sumă au primit-o şi sportivii legitimaţi la cluburile din oraş. În schimb, sportivii peste 14 ani şi antrenorii lor au primit de la primar, sume cuprinse între 400 şi 500 de lei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite