Şoferi, evitaţi DN 65A!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Ninsorile au început să cadă încă de vineri noaptea, iar drumarii au fost nevoiţi să intervină atât pe timpul zilei, cât şi noaptea pe majoritatea drumurilor naţionale din judeţ.

  Deşi nu a fost închis niciun drum, şoferii care au circulat pe DN 65A, limită judeţ Argeş-Turnu Măgurele au avut probleme din cauza zăpezii de pe carosabil. Viscolul din timpul nopţii, a răscolit zăpadă şi au adus-o pe şosea, în condiţiile în care drumarii împrăştiau permanent materiale antiderapante. „Nu avem drumuri blocate. Situaţia drumurilro naţionale este bună, se circulă în condiţii de iarnă. Ceva dificultăţi am avut pe DN 65A, unde drumarii au intervenit permanent”, ne-a spus Alexandru Popa, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Teleorman. Pe toate tronsoanele de drumuri naţionale s-au împrăştiat peste 1.000 de tone de material antiderapant. „Am acţionat cu 38 de autobasculante, 8 încărcătoare şi 10 unimoburi până astăzi de dimineaţă”, a adăugat directoul Popa.
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă şi pe cele 17 drumuri judeţene. „Se circulă în condiţii de iarnă, se acţionează cu 118 utilaje de deszăpezire şi nu sunt probleme serioase”, a spus şi Petru Săvuşcă, reprezentantul Consiliului Judeţean Teleorman.
   Şoferii trebuie să circule cu 30 km/oră
Poliţiştii avertizează şoferii, ca înainte de a porni la drum, să se intereseze de starea şoselelor. „Nu am avut evenimente deosebite sau drumuri blocate. Cu toate acestea, noi îi avertizăm pe  şoferi să circule cu prudenţă, să reducă viteze de deplasare, până la 30 de km/oră în aşa fel încât să poată evita orice obstacol, iar dacă intenţionează să facă deplasări mai lungi să se intereseze de starea drumurilor înainte de a porni al drum”, a spus Adrian Ilicea, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite