Serbare de Moş Nicolae!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Copiii cu sindromul „Down”, înscrişi la Asociaţia „Dai o şansă!”, Centrul de zi „Sf. Teodor”, din Alexandria l-au aşteptat azi pe Moş Nicolae.

   Pentru a primi darurile de la moş, aceştia au avut un moment artistic, au spus poezii şi au cântat melodii de iarnă. Mai mult, unii dintre copii au fost îmbrăcaţi în costume de iarnă şi s-au bucurat de o asistenţă numeroasă, formată din părinţi şi reprezentanţi ai celor care i-au sponsorizat.

Ce cadouri au primit de la Moşu' VIP-urile Constanţei

Directoarea cenrului, Elena Tănase a spus că organizează astfel de evenimente, pentru a le însufla copiilor spiritul sărbătorilor de iarnă. „Noi mergem cu micuţii peste tot, ne-am înscris la competiţii sportive şi avem foarte multe medalii. I-am învăţat să scrie, să citească, să spună poezii şi rugăciuni. Încercăm să îi integrăm în societate, pe cât putem, şi ei sunt oameni ca şi noi”, a spus directoarea.
   Pentru efortul depus, copii au fost răsplătiţi cu dulciuri, alimente şi rechizite, oferite de  firma „Mara”, clubul „Rotary” – generaţia tânără şi elevi ai Şcolii nr. 3 Alexandria. Tot luna aceasta pe 20 decembrie, asociaţia va avea o serbare religioasă, numită „Pomul credincios”.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite