ŞOCANT: Şi-a omorât tatăl în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Nedelcuţă, procurorul criminalist care instrumentează cazul
Traian Nedelcuţă, procurorul criminalist care instrumentează cazul

  Un bărbat de 38 de ani din Videle şi-a bătut tatăl aseară, până la lăsat fără suflare.

  Bărbatul era cunoscut în rândul oamenilor legii ca fiind o persoană recalcitrantă, părintele său ajungând în numeroase rânduri la spital, cu răni grave, produse de fiu. „Are înregistrate la poliţia Videle vreo 8-9 procese verbale contravenţionale din cauză că îşi bătea tatăl. Şi astea doar în 2009 şi 2010. Chiar acum de curând, bătrânul de 64 de ani fusese internat la Spitalul de urgenţă din Alexandria cu leziuni multiple”, ne-a spus procurorul criminalist, Traian Nedelcuţă.
   Deşi iniţial, când ajungea la spital, tătăl agresorului făcea plângere împotriva acestuia, ulterior şi-o retrăgea. Toate bătăile suportate de bătrân în aceşti ani s-au încheiat aseară, când după ce a consumat alcool, fiul l-a snopit în bătaie, lăsându-l lat într-o baltă de sânge. „Având deja leziuni care nu se vindecaseră de la bătăile anterioare, omul a murit, după o altă rundă de lovituri aplicate aseară. Suspectul nu recunoaşte că şi-ar fi bătut tatăl, spunând că a fost plecat de acasă în timpul zilei şi ar fi căzut, ba că s-a împiedicat şi a căzut cu capul de trapa de la beci. Niciuna dintre aceste ipoteze nu se justifică. L-am reţinut pentru omor calificat şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 25 de ani”, a mai spus porcurorul. Chiar în acest moment, criminalul este prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
 Bărbatul nu avea un loc de muncă, soţia sa divorţase şi se mutase cu copilul, iar mama acestuia are probleme psihice. Virgil, pentru că acesta este numele ucigaşului, mai are doi fraţi, care locuiesc în alte judeţe şi care au încercat atunci când veneau pe acasă, să-l convingă să renunţe la aceste "practici". Niciodată nu recunoştea că îşi loveşte tatăl şi le spunea rudelor că nu el este bătăuşul.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite