S-a instalat târgul de grădinărit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Primul târg din acest an, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Teleorman s-a instalat astăzi, pe platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria.

  10 firme din domeniul agricol şi-au expus astăzi, de la ora 10.00, produsele de grădinărit, dar şi utilaje agricole. „Târgul este o premieră, se organizează pentru prima dată la Alexandria.  Este un târg de primăvară, specializat  în grădinărit, legumicultură, pomicultură şi amenajări peisagistice. Noi credem că va avea succes. Avem firme din toată ţara , chiar şi din judeţe îndepărtate precum Bihor”, ne-a spus Pantilie Stan, reprezentantul CCIA Teleorman, organizatorul târgului.
  Utilaje agricole şi flori ornamentale

image

La primele ore ale dimineţii, Eugen Brătucu, un producător de plante ornamentale din localitatea Dragomireşti, judeţul Dâmboviţa şi-a întins marfa. „Avem flori ornamentale de exterior şi puieţi de pomi fructiferi. Preţului sunt accepibile pentru toate buzunarele. Prunii, caişii şi cireşii costă 15 lei, iar mărul 10 lei. La flori, avem magnolii cu preţuri cuprinse între 10 şi 30 de lei”, ne-a spus Eugen Brătucu. De la târgul de grădinărit şi horticultură nu lipsesc nici sistemele de irigat, pompele de stropit, motocultoarele şi maşinile de erbicidat.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite