“Resident Evil” la Casa de Cultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexăndrenii sunt invitaţi  să vizioneze în acest sfârşit de săptămână  „Resident Evil” , un film de excepţie cu Milla Jovovich. Filmul va rula sâmbătă şi duminică la Casa de Cultură, iar preţul biletului este de doar 8 lei.


Pentru că în Alexandria nu mai există cinematograf de mai bine de 15 ani, alexăndrenii au rar posibilitatea de a se delecta la un film pe marele ecran. În acest sfârşit de săptămână cinefilii au, în sfârşit,  ocazia, să vizioneze o peliculă de succes pe un ecran de cinematograf. Casa de Cultură din Alexandria  reuşeşte să aducă la Alexandria, prin intermediul unei firme din Bucureşti, „ Resident Evil-viaţa de apoi”, un film cu binecunoscuta actriţă Milla Jovovich. „ Este un prim pas pentru aducerea de filme în Alexandria. Dacă iniţiativa va prinde, vom continua să aducem în fiecare week-end producţii de succes. Aşa că, aşteptăm alexăndrenii să vină la film în acest week-end pentru ca iniţiativa să aibă succes pe mai departe” ne-a spus Constantin Mocanu, directorul Casei de Cultură Alexandria.
„ Resident Evil-Viaţa de Apoi”, producţia care o are ca protagonistă pe Milla Jovovich este un film de acţiune din 2010. Într-o lume  bântuită de un virus care îşi transformă victimele în zombi, frumoasa Alice (Milla Jovovich) caută să salveze supravieţuitorii. Filmul este cea de-a patra producţie a francizei Resident Evil care are la bază un joc video de succes.

Preţul biletului este 8 lei

 „ Resident Evil- Viaţa de apoi” va rula sâmbătă şi dumincă, de la orele 18.00 şi 20.00. Preţul unui bilet este de 8 lei. „ Nu mi se pare mult, e chiar convenabil, la un cinematograf din capitală dai peste 15 lei pentru un film. O să vin la film că de foarte mult timp nu am mai văzut un film la cinemtograf şi chiar abia aştept”, ne-a spus Costin Bazavan , un alexăndrean de 19 ani.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite