Protestul împotriva preţului carburanţilor, inexistent la Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Deşi s-a făcut mare tam-tam pe acest subiect şi chiar printre oameni au circulatat tot felul de mesaje pentru a se solidariza şi pentru a stopa creşterile nejustificate ale taxelor la carburanţi, la Alexandria, nu s-a întâmplat nimic.

   În sms-urile transmise li se cerea conducătorilor auto să nu alimenteze de la nicio benzinărie în zilele de 17 şi 18 ianuarie 2011.
Şoferii alexăndreni au ignorat mesajele şi azi-dimineaţă, la benzinăriile din oraş maşinile alimentau în regim normal. La o benzinărie Petrom-OMV, şeful de staţie, Aurel Peia ne-a spus că nu a existat niciun protest. „La noi se alimentează normal. Nu am avut probleme. Săptămâna trecută au mai fost oameni care au alimentat cu câţiva lei în semn de protest, gen 4 lei sau aşa ceva. Dar, astăzi nu am observat nicio situaţie de acest fel”, ne-a spus şeful de staţie.
   Şi la celelalte benzinării, situaţia a fost la fel: şoferii care au avut nevoie de carburant, au alimentat. „Eu nu lucrez la stat. Sunt şofer la o firmă privată, trebuie să alimentez, ce să fac dacă trebuie să plec din oraş”, ne-a mai spus un şofer, care nu a dorit să ne dea numele.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite