Prins la vânătoare, la Lăceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpriorul a fost predat DSVSA
Căpriorul a fost predat DSVSA

  Un tânăr de 23 de ani, Aurel E. din comuna Orbeasca a fost prins de poliţişti, în timp ce se afla la braconaj, pe fondul de vânătoare aflat în extravilanul satului Lăceni.

  Băiatul împuşcase deja până la sosirea oamenilor legii, un căprior. Tânărul a vânat ilegal, în afara perioadei admise de lege, folosind o armă de vânătoare de calibrul 12, cu cartuş şi proiectil tip Breneker, pe care o deţinea legal. Vânatul a fost predat DSVSA Teleorman, iar arma şi muniţia au fost ridicate de poliţişti în vederea cercetărilor. Alături de poliţişti, la «vânătoarea» de braconieri au participat şi reprezentanţia ai AVPS „Sitarul” Bucureşti, căruia îi aparţinea fondul de vânătoare respectiv.
  „În cauză a fost întocmit dosar penal pentru braconaj cinergetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Pe lângă pedeapsa stabilită de lege, respectiv închisoarea între 3 şi 7 ani, în cazul în care va fi găsit vinovat, suspectul poate fi obligat la plata despăgubirilor materiale pentru prejudiciul creat, stabilite de lege la valoarea de 5.000 de euro”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al IPJ, Adrian Ilicea. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite