Poliţia ne linişteşte: Nu s-au găsit copii morţi în Alexandria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Zvonurile privind cazurile de minori găsiţi morţi în diferite locuri din Alexandria, care s-au auzit zilele acestea prin oraş au alarmat opinia publică.

  Nu mai existau alte discuţii prin târg decât cele legate de copiii răpiţi şi omorâţi. Într-o primă ipoteză s-a discutat cazul unor cadavre de minori, găsite pe câmp la ieşirea din oraş. După o zi sau două, un alt zvon circula pe buzele alexăndrenilor: trupurile neînsulfeţite ale unor minori au fost descoperite în clădirea cinematografului chiar în centrul municipiului reşedinţă de judeţ. Ba, mai mult, oamenii auziseră (nu se ştia de unde) că din cadavre fuseseră luate organele şi în loc, presupuşii criminali ar fi pus bani.Un alt scenariu, care ar bate lejer povestea unui film horror şi care a fost aprig dezbătut avea următorul conţinut: într-o cutie sau într-un coş de cumpărături din incinta magazinului Penny a fost găsit cadavrul unui copil. Imaginaţia unora a mers atât de departe încât, pentru a fi cât mai convingători la o poveste auzită, mai puneau şi ei o informaţie şi o transmiteau mai departe.

Zvonurile au ajuns şi la urechile poliţiştilor

Scenariile au ajuns şi la urechile oamenilor legii, care ne liniştesc şi spun că nu sunt adevărate. Poliţia ne asigură că toate aceste situaţii prezentate în rândurile de mai sus sunt pure invenţii. „Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Teleorman transmite locuitorilor judeţului faptul că nu există motive de îngrijorare cu privire la siguranţa personală a acestora. La unităţile de poliţie din judeţ nu au fost sesizate dispariţii în condiţii suspecte sau răpiri de minori şi comiterea unor infracţiuni privitoare la viaţa, integritatea corporală sau sănătatea acestora. Aceste întâmplări nu sunt reale. Ele sunt simple zvonuri, rod al imaginaţiei bogate a unor persoane, dublată de apetitul exagerat al altor persoane pentru astfel de poveşti”, ne-a asigurat Adrian Ilicea, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite