Pensionarii au primit în dar de ziua lor un sediu nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Cu ocazia sărbătorii Zilei Persoanelor Vârstnice, pensionarii din Alexandria au primit din partea primăriei, un sediu nou pentru club.

  O încăpere din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor a fost renovată, a fost cumpărat mobilier nou pentru ca pensionarii alexăndreni să-şi aducă aici masa de biliard şi celelate echipamente de joc. Practic, pensionarii s-au mutat din vechiul club care funcţiona de opt ani la etajul Casei de Cultură, la parter, într-un spaţiu mult mai mare. „Investiţia a fost realizată din contribuţia primăriei, a unor sponsori care au vrut să rămână anonimi şi a Casei de Cultură a Sindicatelor” ne-a spus Constantin Mocanu, directorul Casei de Cultură.
Pensionarii din Alexandria, clienţi de ani buni ai vechiului club, s-au arătat mulţumiţi de iniţiativa edilului şef Victor Drăguşin şi de noul spaţiu. „E minunat, este un sediu curat şi foarte frumos amenajat. Noi ne petrecem mare parte din timp aici la club. Jucăm şah table, biliard, rummy, tenis de masă, ne ocupăm şi noi timpul cu ceva, acum că am ieşit la pensie”, ne-a spus Ţânţăreanu Toma, de 67 de ani, membru al Clubului Pensionarilor. Bătrânul spune că vine de opt ani la club: „ Este deja un ritual. Am nepot la şcoală, îl duc dimineaţa şi dau o fugă până aici, mai fac un rummy, mai joc un biliar, trece timpul şi pe urmă mă duc să îl iau de la şcoală”
Un alt  pensionar jucător împătimit de biliard a fost încântat să vadă noul sediu. „E foarte frumos aici în sediul nou. Avem mobilier nou şi acum nu vom mai fi nevoiţi să părăsim sala când vin doamnele pensionare. Aveam program pe săptămână, când veneau ele, noi trebuia să plecăm, deşi puteam să stăm împreună, dar ele nu doreau. Acum fiecare are locul lui. Noi stăm la parter, iar doamenele sus. Le-au amenajat şi lor un spaţiu separat”, ne-a mai spus Marin Bojan, de 66 de ani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite