UPDATE: Percheziţii la Buzescu: Dan “Finuţu” luat în vizor de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Mascaţii şi poliţişii au descins ieri, dis-de-dimineaţă la Buzescu. Palatele lui Dan Finuţu au fost luate la puricat de oamenii legii, veniţi de la Bucureşti.

  Deocamdată nu se ştie nimic despre această acţiune, deoarece autorităţile de la nivel local nu au luat parte la percheziţii. „A fost acţiunea IGPR-ului. Pe la noi nu a trecut nimic”, a precizat Adrian Ilicea, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman. Reporterii ADS Alexandria au luat legătura cu responsabilii cu relaţii publice din cadrul Inspectoratului General de Poliţie, însă aceştia doar au confirmat descinderile. „A fost acţiunea DNA, iar luptătorii SPIR şi poliţiştii bucureşteni doar au ajutat la descinderi”, ne-a spus Raluca Seucan. Oamenii, care au văzut cum cele trei maşini de mascaţi au oprit în poarta casei lui Dan Finuţu au povestit că poliţiştii şi procurorii DNA nu au zăbovit prea mult la locuinţa acestuia şi că în jurul orei 8.00, s-au îmbarcat în maşini şi au pornit către Bucureşti. Reporterii ADS au contactat şi biroul de presă al DNA, care ne-a solicitat o cerere în scris pentru a afla informaţii despre acest caz.
   Dan Finuţu, un om de afaceri prosper
Localitatea Buzescu s-a făcut cunoscută prin palatele construite de persoanele de etnie rromă, iar Dan Finuţu este cunoscut în judeţ ca un prosper om de afaceri, deţinând un en-gros chiar în oraş. Una dintre casele acestui bărbat este copie fidelă a Judecătoriei din Caracal şi se zvoneşte că proprietarul a luat decizia de a locui într-o asemenea acasă, după ce în urmă cu câţiva ani, această instanţă a fost singura din ţară care l-a condamnat. Este cunoscut faptul că bărbatul are mai multe firme, nu numai în Teleorman, dar şi în alte colţuri ale ţării.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite