Patru morţi şi doi răniţi grav, bilanţul carnagiului de pe E70, de la Drăgăneşti Vlaşca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Un tragic accident de circulaţie s-a produs astăzi, în jurul orei 17.00, între localităţile Văceni şi Drăgăneşti Vlaşca, pe drumul european 70. O motocicletă şi un Wolkswagen Golf, cu numere de Bucureşti s-au lovit frontal.

  Patru persoane şi-au pierdut viaţa într-o fracţiune de secundă, pentru că o şoferiţă din Mihăeşti, judeţul Olt nu a respectat indicatoarele de depăşire interzisă. Cei doi conducători au fost decapitaţi, iar pe şosea, se puteau observa resturi din membre, organe, creier şi sânge. Imgainea pe care ceilalţi participanţi la trafic au văzut-o probabil nu o vor uita niciodată. Poliţiştii teleormăneni care au efectuat verificările la faţa locului spun că vina pentru acest tragic accident o poartă şoferiţa Golf-ului. „Accidentul s-a produs pe DE 70, la kilometrul 65+400, în afara localităţii Drăgăneşti Vlaşca. Conducătoarea autoturismului Wolkswagen Golf, o femeie de 36 de ani, din localitatea Mihăeşti, judeţul Olt, în timp ce se deplasa în direcţia Alexandria-Bucureşti s-a angajat în depăşirea mai multor autoturisme, într-o zonă fără vizibilitate, în pantă, unde acţiona indicatorul „depăşirea interzisă”. Maşina condusă de aceasta a intrat în coliziune frontală cu o motocicletă, marca Suzuki, care circula din sens opus”, ne-a spus Cristian Velcea de la Poliţia Rutieră Teleorman.
Bucăţi de creier, membre şi organe de om, pe carosabil
Ce a urmat nu e greu de imaginat. Pe motocicletă se aflau două persoane, soţ şi soţie, din Bucureşti, care se pare că locuiau fără forme legale în satul Prunaru, comuna Bujoreni, Teleorman. Aceştia au murit pe loc, bărbatul fiind decapitat. De cealaltă parte, în automobil se aflau patru persoane, iar şoferiţa care se face vinovată de accident a fost de asemenea decapitată şi aruncată la aproximativ 50-60 de metri de locul impactului. Unul dintre pasageri, care stătea pe locul din dreapta a decedat pe loc, iar alţi doi au fost foarte grav răniţi, fiind transportaţi de urgenţă la spital. Unul dintre martorii, care a ajuns la câteva minute după producerea accidentului a povestit pentru ADS Alexandria scena cumplită pe care a văzut-o. „Erau organe peste tot, rinichi, plămâni, aruncaţi în toate părţile. Mâinile şi picioarele erau desprinse de corp, un coşmar. Nu am mai văzut în viaţa mea aşa ceva. Maşina şi motocicleta erau făcute praf. A fost ceva de nedescris”, a povestit Constatin Ion, din Văceni.
Cel mai grav accident de anul acesta
Pentru că în urma impactului foarte puternic, pe şosea erau împrăştiate componente şi fiare de la cele două vehicule, dar şi pentru a face cercetările, poliţiştii au fost nevoiţi să închidă circulaţia pe cele două sensuri de mers. „Circulaţia a fost blocată, pe ambele sensuri de mers o oră şi jumătate. Este cel mai grav accident de circulaţie produs anul acesta pe şoselele din Teleorman”, a mai spus Velcea. Impactul a fost atât de puternic încât căştile motocicliştilor au fost făcute ţăndări, iar din vehicul, ca şi din maşină a rămas un morman de fiare. Pe drumul spre Bucureşti s-a circulat greu şi după ce carosabilul a fost eliberat, deoarece coloana formată în timpul în care circulaţia a fot închisă depăşea 10 kilometri.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite