ALEXANDRIA: Parcul din faţa cinematografului, reabilitat cu bani de la Mediu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Alexandria a depus la Ministerul Mediului trei proiecte privind reabilitarea parcurilor din oraş, cu bani din Fondul de Mediu.

Un singur proiect a fost aprobat şi  Alexandria  urmează  să primească finanţare în valoare de 549.000 lei pentru reabilitare parcului  din faţa cinematografului. Banii alocaţi din Fondul de Mediu nu au ajuns deocamdată în bugetul local, dar edilii speră că reabilitarea parcului va deveni certitudine în acest an. O altă tentativă de reabilitare a parcului central a mai existat în 2009, când, scriptic, Alexandria a primit 750.000 de lei de la mediu. Banii nu au mai ajuns însă  în conturile primăriei.
Dacă anul acesta, cei 549.000 de lei de la Fondul de Mediu vor ajunge în visteria locală, parcul din faţa cinematografului îşi va schimba faţa. Vor fi reamenejate aleile, va fi înlocuită fântâna arteziană, vor fi amenajate noi locuri de joacă pentru copii şi vor fi plantaţi copaci şi flori.
La nivelul judeţului, pe lângă proiectul privind reabilitarea parcului din Alexandria, au mai fost aprobate alte trei proiecte care vizează reabilitarea parcurilor din comunele Lisa, Gratia şi Brânceni. Cea mai mare sumă alocată din Fondul de Mediu  a revenit comunei Gratia-961.000 de lei.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite