O copilă din Brânceni are nevoie de ajutorul nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Nu are mai mult de cinci luni, dar de câns s-a născut, Bianca Petrilă a stat numai în spital.

Cu toate că s-a născut prematur, fetiţa a luptat şi după intervenţii chirurgicale şi tratamente medicamentoase, copila fusese adusă pe linia de plutire.
Numai că în urmă cu câteva săptămâni, starea fetei s-a agravat, iar medicii din Bucureşti au pus un diagnostic cumplit: Bianca are retinopatie de prematuritate, gradul V. Singura variantă găsită de medici a fost ca părinţii să contacteze o clinică din Statele Unite, unde micuţa să se poată opera, pentru a mai putea vedea vreodată. Numai că, bugetul familiei Petrilă nu poate acoperi operaţia, care costă 30.000 de dolari. Toate resursele financiare ale familiei au fost epuizate pe tratamente şi alte operaţii suportate de Bianca.

22 februarie, ziua în care ar trebui operată Bianca

  Acum, familia Petrilă cere ajutorul oamenilor, pentru a-şi salva copilul. Să întindem o mână de ajutor pentru această fetiţă, care după toate greutăţile prin care a trecut, şi-a dorit cu tot dinadinsul să trăiască. Dosarul Biancăi a ajuns la clinica din Detroit, iar medicii de acolo au programat-o pe 22 februarie. Viaţa acestui copil depinde numai şi numai de donaţiile pe care le pot face fiecare dintre noi. Orice sumă este importantă. Tatăl fetiţei a deschis şi un cont la BRD-Groupe Societe Generale. Contul este RO87BRDE350SV33043173500, deschi pe numele Sorin Petrică.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite