Mihai Coca arestat pentru că a vrut să mituiască un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, ofiţerul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J Teleorman, Cristian Nicolae a anunţat Serviciul Judeţean Anticorupţie despre faptul că la el în birou se află un cetăţean care încercă să-l mituiască.

Poliţiştii de la investigarea fraudelor au găsit pe raza judeţului Teleorman un cetăţean care colecta deşeuri neferoase fără a avea autorizaţie. Este vorba de Mihai Coca, care a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman (IPJ), pentru audieri. Însă, în biroul ofiţerului care îl interoga, omul i-a oferit acestuia suma de 2.400 de lei, pentru a scăpa de pedeapsă. Mihai Coca îi cerea ofiţerului să nu îi confişte cele 2.200 de kilograme de deşeuri neferoase, pe care le procurase ilegal şi să îl lase să plece. Dar, poliţistul nu a picat în plasa bărbatului şi a anunţat colegii de la anticorupţie, care la rândul lor, coordonaţi de prim-procurorul Parchetului Teleorman, Daniela Rădoi au organizat flagrantul.
Arestat pentru 29 de zile
Imediat după flagrant, Mihai Coca a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Pentru dare de mită, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea cuprinsă între 3 şi 10 ani.  

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite