Magazin de etnobotanice, lângă liceele din Roşiori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazinul oferă doar două produse halucinogene
Magazinul oferă doar două produse halucinogene

  Dacă la Alexandria, municipalitatea nu a acordat nicio autorizaţie pentru deschiderea magazinelor „de vise”, în municipiul Roşiorii de Vede, există un astfel de butic chiar lângă unităţile şcolare.

  La aproximativ 500 de metri de Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Liceul Agricol, Colegiul Naţional „Anastasescu” şi Liceul Economic, de câteva săptămâni şi-a făcut apariţia un magazin de etnobotanice. Buticul se numeşte „Relax Shop Etnobotanics”, iar pe uşă se vede foarte clar programul de funcţionare, se deschide la ora 17.00 şi se închide în jur de ora 22.00. De asemenea, la intrare este trecut şi un număr de telefon, pentru contact. „Avem doar două produse, cox şi puff, iar preţurile nu sunt foarte mari, între 30 şi 40 de lei. Nu distribuim la domiciliu, dar suntem la magazin în fiecare seară, între orele 17.00-22.00”, a spus reprezentantul magazinului „de vise”, care nu a dorit să-şi dea numele.
  Niciun tânăr roşiorean nu a ajuns la spital
 Primăria vrea să verifice magazinul respectiv, deoarece municipaliatatea a primit doar o cerere prin care li se solicită să dea aviz pentru programul de funcţionare. „Noi nu am dat nimic la această dată, avem cunoştinţă de acest magazin şi chiar primarul a dat o dispoziţie care face referire la aceste magazine. Nu le dorim la noi în oraş. E dureros că nu avem un cadru legislativ prin care să reuşim să stopăm acest fenomen”, ne-a spus viceprimarul municipiului Roşiorii de Vede, Iulian Voicu. Mai mult, edilul a spus că la primărie nu a fost înregistrat niciun caz de persoane, care să fi consumat produse halucinogene şi să fi ajuns la spital. „De când spitalul este în subordinea noastră, nu s-a înregistrat niciun caz. Am înţeles că magazinul nu se deschide decât sâmbăta seara. Vom avea şi o dezbare publică cu privire la acest subiect”, a adăugat viceprimarul. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite