Mascaţi, maşini de poliţie şi câini în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Alexăndrenii care au trecut astăzi, în jurul orei 11.00 prin parcarea de la Finanţe au avut parte de o imagine inedită.

  Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, care se serbează pe 25 martie, reprezentanţii IPJ Teleorman au dorit să iasă în mijlocul oamenilor şi să le arate câteva tehnici şi echipamente din dotările lor.

image

„Ca în fiecare an, în preajma zilei poliţiei, ne prezentăm în faţa oamenilor şi cu bune şi cu rele. Avem astăzi aici un echipaj de poliţie rutieră, un echipaj SPIR şi laboratorul mobil criminalistic. Sunt doar câteva din elementele cu care poliţiştii teleormăneni lucrează zilnic. De asemenea, colegii noştrii de la prevenire, împart pliante şi dicută cu oamenii despre măsurile pe care aceştia trebuie să le ia, pentru a se apară împotriva infracţiunilor. Luptătorii SPIR vor prezenta dotările pe care le au, iar ofiţerii de la investigarea criminalităţii le vor arăta trecătorilor laboratorul cu care merg şi cercetează evenimentele la faţa locului”, ne-a spus Adrian Ilicea, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

Elevii erau interesaţi de mascaţi
Un grup de elevi s-a apropiat de expoziţia organizată de IPJ. Atracţia cea mai mare au reprezentat-o luptătorii SPIR, care le-au arătat copiilor maşina de intervenţie, dar şi armele din dotare.

image

Micuţii au urcat în maşinile de poliţie, au dat drumul la sirene, au vorbit la staţiile amplasate pe autospecialele radar şi nu în ultimul rând, s-au jucat cu câinele-poliţist. Pentru cei mici, poliţiştii de la prevenire au făcut pliante specifice vârstei lor, în care au fost prezentate câteva reguli de care micuţii trebuie să ţină cont, pe ce culoare a semaforului să traverseze ş.a.m.d.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite