Listele cu finanţiştii care vor primi stimulente ţinute la secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto proteste finanţe 14 octombrie 2010
Foto proteste finanţe 14 octombrie 2010

  Deşi le-au fost promise stimulentele, angajaţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Teleorman (DGFP) nu ştiu dacă şi câţi bani vor primi.

  Conducerea instituţiei nu doreşte să facă publice listele cu persoanele care vor primi stimulate, decât după ce vor fi aprobate de la Bucureşti. “După ce vor veni aprobate de la Bucureşti, vă vom informa cu privire la persoanele care vor beneficia de stimulente şi care sunt sumele stabilite”, a spus purtărorul de cuvânt al DGFP, Cătălin Pavel.
  Listele trebuie refăcute
Şefii personalului de la finanţe sunt cei abilitaţi să întocmească listele cu persoanele care vor primi stimulente, bineînţeles ţinându-se cont de performanţele fiecăruia. Însă, de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Teleorman nu au plecat aceste liste către capitală. “În cursul zilei de ieri, am primit nişte modele noi de întocmire a listelor, respectiv nişte tabele de la ANAF, iar astăzi cred că vor fi refăcute”, a mai spus Cătălin Pavel. 
Liderul de sindicat de la finanţe, Camelia Dumitru susţine că în Teleorman s-a stabilit deja procentul care va fi acordat salariaţilor cu rezultate deosebite. “Se dau 0,40% din salariu. Listele sunt în lucru acum, însă mi se pare foarte puţin, având în vedere faptul că noi am făcut 97% din planul stabilit pentru luna august. Mai mult, noi considerăm că aceste criterii de acordare trebuiau să fie cunoscute încă din luna iulie, pentru ca fiecare angajat să ştie ce are de făcut, însă criteriile au fost făcute publice acum”, a spus liderul de sindicat. Camelia Dumitru mai spunea că în aceste condiţii, suma maximă pe care o va primi un angajat ajunge la 200 de lei. “Avem bani în cont pentru mai mult, dar dacă se vor da aşa cum au spus, 0,40% din salariu, cred că se va da maxim 200 de lei. Ministerul sau ANAF vor hotărî ce se face cu restul de bani”, a mai spus Camelia Dumitru.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite