În loc de roşii şi castraveţi, doi soţi din Băbăiţa cultivau cannabis în gospodărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

  Ofiţerii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Teleorman au descins la locuinţa unor soţi din comuna Băbăiţa, despre care aveau informaţii că sunt producători de cannabis.

 Datele deţinute de oamenii legii erau adevărate, în sensul că, la percheziţie, poliţiştii au găsit cinci plante de cannabis, în greutate de 13,7 kg cultivate şi alte 380 de grame fragmente vegetale de cannabis uscate şi tocate. Cei doi le-au declarat oamenilor legii că sunt consumatori de cannabis, acesta fiind şi motivul pentru care au cultivat planta. „Marfa” a fost confiscată şi laboratorul specializat al Inspectoratului General de Poliţie a confirmat bănuielile poliţiştilor, plantele respective erau de cananbis. Mai mult, celor doi teleormăneni li s-au prelevat probe biologice, pentru a vedea dacă într-adevăr sunt consumatori de droguri.
  În timpul percehziţiei, poliţştii au mai găsit la domiciliul acestora, 12 cartuşe cu glonţ, pentru arme militare, 10 cartuşe de vânătoare, 8 cartuşe de vânătoare cu proiectil unic, 26 cartuşe de manevră, un cartuş cu glonţ şi 39 cartuşe cu gaz. Muniţia descoperită a fost ridicată pentru a fi supusă unei expertize tehnico-ştiinţifice balistice. În acest caz, procurorii au dispus cercetarea acestora în stare de libertate. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite