Grupul Şcolar Tehnic şi-a prezentat oferta educaţională!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Elevii din clasele a VIII-a din tot judeţul au posibilitatea ca începând de astăzi şi până luni să viziteze Grupul Şcolar Tehnic  (GST) din Alexandria.

  Acţiunea a fost denumită de conducerea şcolii «Ziua Porţilor Deschise», iar cadrele didactice le vor prezenta vizitatorilor oferta educaţională pentru anul şcolar 2011-2012. „Începând de astăzi, vom avea Ziua Porţilor Deschise, unde aşteptăm peste 30 de şcoli generale din judeţ. Noi am încercat ca în fiecare an să aratăm dotările de care beneficiază unitatea noastră şcolară, avem laboratoare moderne, 14 săli de curs cu mobilier nou, un amfiteatru modern de 60 de locuri şi nu în ultimul rând, un internat cu 100 de locuri”, ne-a spus profesorul Emilian Vrăjitoarea, directorul liceului. Zeci de elevi de la şcolile din Brânceni, Trivalea Moşteni, Mârzăneşti, Nenciuleşti şi Pietroşani au răspuns invitaţiei liceului şi au venit însoţiţi de profesori să vadă oferta educaţională a GST.

image

Aceştia au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare de două eleve, după care au vizitat sălile de curs, laboratorul de gastronomie, unde au gustat din gogoşile făcute chiar de elevi, biblioteca, internatul şi atelierul auto.

Laborator de gastronomie super utilat
GST Alexandria pune la dispoziţie 180 de locuri pentru clasele a IX-a: tehnicican în gastronomie (30), tehnician în activităţi economice (30), tehnician în transporturi (30), tehnician întreţinere şi reparaţii (30), tehnician electrician electronist auto (30) şi instructor sportiv (30).

image

Pentru a-i convinge pe elevii de clasa a VIII-a să aleagă GST, conducerea instituţiei de învăţământ a pregătit şi pliante, pe care le-au înmânat şcolarilor-vizitatori.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite