Fabrică ilegală de ţigarete în gospodăria unui bărbat din Cervenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor aveau suspiciuni şi lucrau la un dosar penal, pe numele unui bărbat de 40 de ani din Cervenia, pe care îl bănuiau că şi-a improvizat acasă o fabrică ilegală de ţigarete.

  După ce au strâns ceva probe împotriva omului, magistraţii le-au emis poliţiştilor o autorizaţie de percheziţie. Ajunşi la casa bărbatului, nu mare le-a fost mirarea anchetatorilor să descopere că bănuielile lor se adeveresc.

„La locuinţa suspectului au fost găsite 16.758 kilograme de tutun pentru fabricat ţigarete, 1000 bucăţi tuburi cu filtru de ţigări şi un injector pentru fabricat ţigarete. Obiectele menţionate au fost ridicate de poliţişti, iar în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de «detinere in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau cu marcaj necorespunzator, peste limita de 1 kg tutun de fumat” si „producerea de produse accizabile ce intră sub incidenţa regimului de antrepozitare, în afara unui antrepozit fiscal»”, ne-a spus Adrian Ilicea, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite