FOTO! Next Top Model by Cătălin Botezatu a ajuns şi la Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Echipa de la Next Top Model a venit aseară la Alexandria, pentru a alege fata care ar putea deveni următorul top model al României.

  Casting-ul organizat de Agenţia MRA Models a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. „Am decis ca pentru sezonul doi al emisiunii Next Top Model by Cătălin Botezatu să mergem şi în oraşele mai mici.

image

Preselecţia o facem noi, după care urmează casting-ul naţional, unde fetele alese se vor întâlni cu Cătălin Botezatu şi apoi casting-ul final, unde vor veni toate fetele din ţară care au trecut de primele două probe”, ne-a spus Liviu Ionescu, directorul agenţiei. Ca şi la ediţia cu numărul 1 a emisiunii care s-a bucurat de un rel succes, în competiţie vor intra cele mai frumoase 12 fete.

  55 de alexăndrence vor să intre în cursa pentru titlu
La casting-ul organizat aseară au participat 55 de fete din tot judeţul şi cu toate că limita de vârstă a fost de 16 ani, la preselecţie au participat şi fete de 14 ani.

image

„Au venit şi fete mai mici, dar regulile sunt clare. Prin pelerinajul nostru prin ţară am avut ocazia să vedem şi femei în toată firea care ar fi vrut să participe la concurs. La un moment dat a venit o doamnă de 50 de ani. Aici la Alexandia am avut o candidată de 34 de ani”, a mai spus directorul. Liviu Ionescu ne-am mai spus că cele mai frumoase fete alese pentru etapa următoare vin din Galaţi, unde de altfel a şi selectat cele mai multe. La casting-ul organizat la Alexandria nu au particpat numai fete din oraş, ci şi din localităţile învecinate. Aproape toate liceeale din oraş au fost reprezentate de cel puţin o tânără.

  O alexăndreancă a ajuns sezonul trecut până în semifinale
Ceea ce multă lume nu ştie este faptul că la preselecţiile organizate pentru prima ediţie a acestui show de televiziune au participat şi fete din Alexandria. „Una dintre fete, pe care o cheamă Andreea Seba a ajuns până în semifinale. O fată foarte frumoasă. Am colaborat cu ea chiar şi la agenţie”, a adăugat Liviu Ionescu.
  

image

Concluziile finale, după casting-ul organizat ieri nu au fost tocmai îmbucurătoare. „Fetele au fost puţin sub aşteptările noastre. Calitatea nu e extraordinară. Cu toate acestea, vor fi câteva fete care vor veni la Bucureşti, la etapa următoare. Aletele vor trebui să mai slăbească. Totuşi, nu cred că vom avea un next top model de la Alexandria”, a concluzionat directorul Agenţiei MRA Models. Pe lângă titlul de next top model, câştigătoarea concursului va primi cu contract de 50.000 de euro. Alexănfrencele alese să meargă mai departe vor fi sunate de reprezentanţii agenţiei în maxim două săptămâni.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite