FOTO / Ştrandul Vedea, inaugurat cu mare fast! Peste 400 de premianţi au primit legitimaţii de intare gratis în complex.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  De la inaugurarea singurul complex de agrement din Alexandria, nu au lipsit tortul festiv şi băuturile acordate gartis de primărie. Intrarea pentru alexăndrenii care au vrut să facă plajă astăzi a fost gratuită.

  Porţile din parcarea Ştrandul Vedea au fost deschise pentru public începând cu ora 10.00, iar alexăndrenii care nu au văzut până acum investiţia sau care au dorit să facă plajă după inaugurarea oficială au luat cu asalt complexul.

image

Deschiderea a fost făcute de primarul Victor Drăguşin, care a ţinut să spună câteva cuvinte, inainte de turul complexului.

image

„Acest complex este o alternativă pentru copiii noştri, pentru a face sport. Astăzi, cu toate piedicile puse, am realizat proiectul propus. Municipalitatea vă oferă din banii strânşi din taxele şi impozitele de la dumneavoastră, un complex de agrement şi sport”, a spus edilul şef. A urmat tăierea panglicii, unde primarul l-a invitat alături de el pe reprezentantul Consiliului Local Alexandria, Florea Voicilă. Victor Drăguşin i-a invitat apoi pe cei prezenţi să servească băuturi gratis de la bar şi a tăiat tortul primit de la un operator economic din oraş.

image

Tortul a fost realizat după planul complexului şi a fost împărţit vizitatorilor.

Elevii şi studenţii au reducere 50%

Peste 400 de elevi din clasele V-VIII au primit legitimaţiile care le asigură intrarea gratuită la ştrand pe timpul vacanţelor, iar cei care nu se aflau pe listele întocmite de primărie erau rugaţi să meargă la şcoală şi să vină cu adeverinţe.

image

Intrarea la ştrand costă 10 lei şi se face pe bază de buletin, care rămâne la recepţie până la plecarea din complex. Alexăndrenii primesc o brăţară care este valabilă doar o zi. Elevii şi studenţii plătesc 50% din preţul biletului de intrare.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite