Alexăndrenii merg, în sfârşit la ştrand, după 20 de ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Ştrandul Vedea, cea mai mare investiţie realizată vreodată la Alexandria va fi inaugurat joi, de la ora 10.00, iar de la ora 12.00, alexăndrenii care sunt în concediu pot petrece o după-amiză la singurul bazin din oraş.

  Alexăndrenii nu mai au ştrand de 20 de ani, în condiţiile în care cele două bazine existente în oraş au fost închise după 1990.

image

Primăria Alexandria  a început amenajarea Complexului de odihnă şi recreere “Ştrand Vedea” în 2009, şi, iniţial, lucrările ar fi trebuit să se finalizeze în iulie 2010. 

image

Termenul nu a fost repectat de constructorul 3G Sport şi finalizarea lucrărilor s-a amânat. După trei ani şi 8,1 milioane de lei investiţi în cel mai mare bazin de înot cu adâncimea de 1,8 m şi cel mai modern spaţiu de agrement din Teleorman, Ştrandul Vedea îşi deschide de mâine porţile pentru alexăndreni.

image

„În sudul ţării nu cred că mai există nicio piscină acoperită. Ştrandul va funcţiona şi pe perioada iernii şi eu personal nu îmi fac probleme că nu vor fi oameni care să vină. Aştăptăm alexăndrenii care vor să vină la ianugurare de la ora 10.00, iar de la ora 12.00 va fi deschis publicului”, a spus primarul Victor Drăguşin.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite