FOTO/ A bătut ultimul clopoţel pentru elevii de la Noica!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Elevii de clasa a XII-a de la Liceul „Constantin Noica” din Alexandria au participat astăzi la festivitatea de absolvire.

  Îmbrăcaţi în robe, cei 150 de tinerii  de la cele şase clase terminale au primit diplome de merit din partea diriginţilor.

image

Deschiderea a fost făcută de directorul unităţii de învăţământ, Ion Alexe, care pentru a fi în asentimentul copiilor a îmbrăcat roba. „Finalul de liceu generează emoţii şi fiori, emoţii pentru că vă aşteaptă vacanţa de vară şi emoţii pentru că vă aşteaptă examenul de bacalaureat. Anii de liceu sunt cei mai frumoşi ani. (...) Profit de această ocazie pentru a vă îndemna să acordaţi o mare atenţie examenului de bacalaureat. Vă urez succes”, a spus directorul.

image

Ceremonia a continuat cu câteva cuvinte rostite de şefa de promoţie 2011. „Ultimul clopoţel anunţă pentru noi încheierea unei etape din viaţă, dar şi începutul unei etape noi din viaţa noastră”, a spus Florentina Călin, şefa de promoţie. Din ceromonia de absolvire nu a lipsit tradiţionalul moment în care elevii şi-au aruncat toca în sus. Mâine, la restaurantul „Mara”, clasele terminale vor avea banchetul de final de an.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite