Episcopia amână răspunsul pentru buzeşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Deşi anunţaseră că marţi seara vor întruni consiliul episcopal, reprezentanţii acestui for bisericesc nu au putut onora invitaţia Presfinţitului Galaction Stângă. Bineînţeles că de aici, şi răspunsul mult aşteptat de sătenii din comuna Buzescu întârzie să apară.

  Contactat telefonic de reporterii ADS Alexandria, PS Galaction a spus că întâlnirea pentru a dezbate rezultatul anchetei făcute de Protoieria Alexandria a fost reprogramată, pentru astăzi după amiază. „Consilierii nu au mai putut ajunge. Ne vom întâlni astăzi şi vom analiza rezultatele cercetărilor efectuate de Protoierie şi vom da un răspuns. Aşa cum am mai spus termenul se apropie”, a spus PS Galaction Sgângă, epicolul Alexandriei şi Teleormanului. Acesta a ţinut să mai precizeze că pentru a analiza dosarul cu noile probe este necesar mai mult timp. „Pentru dosarul depus luni dimineaţă, ne mai trebuie timp, trebuie făcută o analiză financiară, dar eu o să arăt şi acest dosar consilierilor”, a mai spus PS-ul.
   Protestele enoriaşilor vor continua
Dacă răspunsul va fi unul negativ şi preoţii fraţi, Dan şi Ciprian Moşu nu vor fi transferaţi de la biserica lor, oamenii ameninţă cu închiderea lăcaşului de cult. „Duminică vom fi din nou la biserică şi de această dată, nu îi vom mai lăsa pe preoţi să slujească. Dacă ei vin de la 5.00, noi vom fi acolo de la 4.00 şi vom pune lacăt pe biserică”, ne-a spus Aristide Lazăr, un sătean.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite