După o activitate intensă de 34 de ani, colonelul Costel Ghebaură a predat astăzi armele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Noul şef al ISU Teleorman, până când va fi organizat concurs, va fi colonelul Sorinel Liviu Sandu

  Inspectorul şef al ISU „A.D. Ghica” Teleorman, col. Costel Ghebaură a ieşit la pensie,după o activitate de 34 de ani în slujba teleormănenilor. La ceremonialul de predare a ştafetei, la care a participat şi col. Decebal Chifulescu, şef Direcţie Centrul Operaţional Naţional al IGSU, comandantul inspectoratului a spus că a ieşit la pensie. „Începând cu data de 31 ianuarie 2011, am fost trecut în rezervă şi am predat comanda unităţii, prim-adjunctului colonel Sorinel Liviu Sandu”, a spus colonelul. Întrebat dacă în calitate de şef al instituţiei, şi-a propus ceva ce nu s-a realizat încă, colonelul Ghebaură a susţinut că nu s-a întâmplat aşa ceva.
  „Tot ce mi-am propus până acum am realizat, iar dacă mai sunt proiecte nefinalizate, pe care eu le-am iniţiat, acestea vor fi continuate de domnul colonel Sandu, cu care eu am lucrat mai bine de şase ani. Eu am pus bazele proiectului de dotare cu autospeciale noi, care a putut fi realizat prin Programul Operaţional Regional Sud-Muntenia, iar colonelul Sandu se va ocupa în continuare de acesta”, a mai spus col. Costel Ghebaură.
  Predarea drapelului de luptă al unităţii
Înainte de a ieşi în faţa plutonului, la finalul conferinţei de presă, Costel Ghebaură a ţinut să mulţumească presei, cu care a avut o colaborare strânsă. În faţa pompierilor, ceremonia a debutat cu acordarea onorului şi prezentarea raportului eşalonului superior, trecerea în rezervă a unităţii de către colonelul Ghebaură. După acest moment, colonelul Chifulescu a dat citire ordinului de numire în funcţia de inspector şef a prim-adjunctului şi o scurtă prezentare a acestuia. Punctul culminat a fost când col. Ghebaură a predat drapelul de luptă al unităţii noului şef.
Până pe data de 14 mai, când va trebui să fie organizat concurs, noul inspector şef al ISU Teleorman este colonelul Sorinel Liviu Sandu.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite