După ce şi-a omorât nevasta în bătaie, un bărbat din Măgura s-a dus să se odihnească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Consumul de alcool este cauza celor mai multe crime petrecute în Teleorman.

  La sfârşitul lunii trecute, o femeie din comuna Măgura şi-a găsit sfârşitul chiar în mâinile soţului, care în urmă cu zeci de ani jurase că îi va fi alături şi  la bine şi la rău. Procurorii au fost alertaţi de medicul legist şef de la SML Teleorman. Eugeniu Popescu i-a anunţat pe anchetatori că la morga Spitalului Judeţean din Alexandria a fost adusă o femeie de 67 de ani, care prezenta leziuni externe ce păreau a fi produse prin agesiune.
Legiştii au efectuat necropsia femeii şi au stabilit că moartea fusese violentă, iar leziunile s-au produs prin lovire repetată cu un corp contondent. Cercetările au continuat şi procurorul criminalist Traian Nedelcuţă a desluşit misterul decesului femeii. Aceasta a fost omorâtă chiar de bărbatul ei, care în seara zilei de 30 iunie, după ce a consumat ţuică la buticul din sat, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, iar bătrânul de 75 de ani a lovit-o pe şoţie cu un ciomag, până a lăsat-o fără suflare.

S-a dus la culcare

Pentru că alcolul îi întunecase minţile şi obosit după efortul depus, bătrânul a intrat în casă şi s-a culcat. Numai că după vreo două ore, bărbatul s-a trezit şi şi-a găsit nevasta moartă în curtea locuinţei. A alertat vecinii, iar o rudă a celor doi a transportat-o pe bătrână la spital. Condus la audieri, acesta a recunoscut fapta şi este cercetat pentru omor calificat. Faţă de acesta, Tribunalul Teleorman a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite