Descinderi în Buzescu şi Alexandria! Poliţiştii au reţinut şapte persoane din Teleorman şi au ridicat mai multe bunuri care provin din tâlhării.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

  Sirenele au răsunat ieri dimineaţă în comuna Buzescu. Zeci de poliţişti, jandarmi şi mascaţi au descins în localitatea cunoscută în toată ţara pentru vilele imense ale rromilor.

   Acţiunea derulată de oamenii legii în mai multe judeţe, a vizat un grup infracţional acuzat de peste 30 de fapte de tâlhărie, înşelăciune şi furt. Şi în Alexandria a fost făcută o percheziţie domiciliară. În urma descinderiloe, oamenii legii au reţinut trei peraone: pe Marin (45 de ani) şi Mariana Ispilante (40 de ani), ambii din Buzescu şi pe Gheorghe Dumitru (37 de ani) din Alexandria.
   Bărbaţii au fost propuşi pentru arestare preventivă, iar femeia a primit interdiţie de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Căutările au continuat şi în Craiova, de aici fiind săltaţi de poliţişti alţi patru suspecţi: Bălălău Ispilante (45 de ani), Cătălin Ispilante (20 de ani), Marius Ispilante (22 de ani) şi Alin Ispilante (17 ani), toţi din Buzescu.
   În urma descinderilor, poliţiştii au ridicat mai multe telefoane mobile şi documente de depunere şi ridicare de bani. Alte percheziţii au fost făcute şi în Dâmboviţa, Argeş, Prahova şi Giurgiu.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite