DEZINTERES: Alexăndrenii dau vechiturile la promoţii, nu la „Marea Debarasare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astăzi, angajaţii ALEXSAL au adunuat doar câteva televizoare vechi
Astăzi, angajaţii ALEXSAL au adunuat doar câteva televizoare vechi

  Ultima campanie din acest an ”Marea debarasare” a demarat astăzi şi în Alexandria, dar ca şi în campaniile precedente, oamenii nu s-au înghesuit să scape de aparatele electrice vechi.

  Având în vedere interesul scăzut al alexăndrenilor, Alex-Sal, societatea care se ocupă de salubrizare în Alexandria, a renunţat să trimită pe traseu maşini speciale pentru ridicarea electrocasnicelor vechi. „Nu mai trimitem maşini special pentru asta, consumam motorină degeaba. Maşinile care ridică gunoiul vor lua şi aparatele vechi”, ne-a spus Daniel Dincă, directorul Alex-Sal. Alexăndrenii s-au arătat mai interesaţi să îşi ducă aparatura veche la promoţiile oferite de diverse magazine de profil, pentru a-şi lua alta nouă, la reducere. „Am avut un frigider vechi, pe care l-am dus la Altex şi mi-am luat unul nou cu reducere de 150 de lei”, ne-a spus Andrei Răducu, de 46 de ani.
  Doar 80 de tone
  În primele campanii din acest an, din oraşele judeţului s-au strâns aproximativ 80 de tone de DEE. Campania de astăzi şi mâine a fost extinsă şi în 27 de localităţi rurale. „Am stabilit două trasee şi în mediul rural. Sunt două autospeciale de la Remat Holding, una merge astăzi în zona  Videle şi Zimnicea, în 14 localităţi rurale, iar cealaltă va merge mâine în zona Turnu  Magurele şi Roşiorii de Vede”, ne-a spus Mirela Roşu, reprezentantul APM Teleorman.


Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite