„Karatistul“ din Copăceanca şi-a omorât vecinul la beţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Cornel Sfecla de 28 de ani din satul Copaceanca, comuna Calinesti si-a injunghiat vecinul.

Conflictul dintre cele două familii vecine datează de ani buni, iar motivul principal al disputei era legat de limita hotarelor, potrivit vecinilor.
„În cursul zilei de sâmbătă, «Karatistul» a fost plecat la Bucureşti, iar la întoarcere, în tren, s-a întâlnit cu mai mulţi consăteni cu care a consumat mai multe sticle cu alcool. Până la Vârtoape, unde a coborât din tren, a băut destul de mult“, a spus procurorul Traian Nădelcuţă. „Ajuns acasă, tânărul a mai băut ceva, după care, la 12.00 noaptea, îşi aduce aminte că părinţii săi sunt în conflict cu vecinul Alexandru Petre şi îl cheamă la poartă, unde îl înjunghie de patru ori cu un cuţit de bucătărie, care avea lama de 22 de centrimetri“, a mai adăugat procurorul.
Deşi victima a fost transportată la spital, eforturile medicilor au fost în zadar. Bărbatul, căsătorit şi tată a doi copii minori, a murit pe patul de spital. „Medicii ne-au declarat că una dintre lovituri i-a secţionat victimei rinichii, viaţa sa atârnând de un fir de aţă“, a mărturisit Nedelcuţă.
Atacatorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi astăzi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. „Karatistul“ riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea între 15 şi 25 de ani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite