Concursul „Tinere talente muzicale” la cea de-a IV-a ediţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Aflat la cea de-a patra ediţie, concursul „Tinere Talente”, a adunat pe scena Casei de Cultură din Alexandria, cei mai buni muzicieni. Ca o noutate, anul acesta în competiţie intră elevii din judeţele Olt, Argeş şi Teleorman.

  Elevii din clasele I-XII cu aptitudini de intrepreţi de muzică uşoară s-au întrecut astăzi pe scena Casei de Cultură din Alexandria, pentru a câştiga trofeul concursului „Tinere Talente Muzicale”. Această competiţie muzicală a fost organizată pentru prima dată în urmă cu patru ani şi se desfăşoară pe trei zile, pe diferite secţiuni. „Suntem la ediţia a IV-a a acestui concurs. Ieri s-a desfăşurat secţiunea de muzică cultă, astăzi, muzică uşoară şi mâine muzică populară. Concursul este organizat de Şcoala Generală «Mihai Viteazul», Primăria Alexandria, Casa de Cultură, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Centrul Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Patrimoniului”, ne-a spus Marian Măndică, directorul concursului „Tinere talente Muzicale”.
 

De anul acesta, concurs interjudeţean
Pentru secţiunea de muzică uşoară, s-au înscris 48 de copiii din cele trei judeţe. „Până anul acesta am avut elevi doar din judeţ, iar acum l-am făcut concurs interjudeţean, unde s-au înscris elevi din judeţele Olt şi Argeş. De asemenea, anul acesta avem un specialist cu renume în juriu, care este şi preşedintele juriului, pe doamna Mihaela Drăgan, profesor de muzică la un liceu de profil din Craiova şi solist vioară la Teatrul din Craiova”, a mai spus Măndică. Marea majoritate a concurenţilor care au urcat pe scenă astăzi au fost din Teleorman. „Avem câte patru copii din Olt şi Argeş, restul de la noi. Festivitatea de premiere va fi la ora 18.00, iar trofeul va fi înmânat de primarul municipiului, Victor Drăguşin. Toţi concurenţii vor primi din partea organizatorilor diplome de participare”, a adăugat directorului.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite