Bursa locurilor de muncă se organizează lunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Pentru a veni în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, conducerea AJOFM va organiza lunar bursa locurilor de muncă.

   Astfel, începând din luna mai, în fiecare a treia zi de vineri, şomerii sunt aşteptaţi la sediile agenţiilor locale, pentru a participa la bursă. Cu toate că, rata şomajului a scăzut în Teleorman, deoarece primăvara se fac angajări în domeniul construcţiilor, dar şi în agricultură, persoanele fără job au şi această variantă de angajare. „Începând de luna aceasta, vom organiza lunar bursa locurilor de muncă la sediul agenţiilor locale din judeţ. Activitatea de mediere între angajator şi şomer, noi o desfăşurăm în mod curent, doar că acum vom face întâlniri la bursă, direct între angajator şi posibil angajat. În fiecare a treia vineri din lună vom avea această bursă a locurilor de muncă”, a spus Mihai Murar, directorul AJOFM Teleorman, la ultima conferinţă de presă. 

154 de teleormăneni şi-au găsit loc de muncă
Potrivit AJOFM Teleorman, la bursa locurilor de muncă, organizată la sfârşitul lunii aprilie, 154 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă. Dintre aceştia doar patru persoane cu studii superioare au reuşit să se angajeze, un inginer agronom, un consilier, economist şi un director economic. La nivel judeţean, 64 de firme au răspuns afirmativ invitaţiei AJOFM Teleorman, punând la dispoziţia şomerilor peste 2.000 de job-uri. Ponderea este foarte mică, având în vedere că în acel moment în Teleorman existau peste 17.000 de şomeri. Aceştia mai au o şansă de angajare la bursa organizată luna aceasta sau în celelate luni. Lista cu job-urile vacante oferite de firmele din judeţ poate fi consultată săptămânal pe site-ul AJOFM Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite