Azi-noapte: Poleiul de pe şosele le-a dat de furcă drumarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intersecţia străzilor Bucureşti cu Dunării, unde au acţionat drumarii azi-noapte
Intersecţia străzilor Bucureşti cu Dunării, unde au acţionat drumarii azi-noapte

  Prima zi din decembrie a adus temperaturi foarte scăzute, vreme capricioasă şi polei pe şoselele din Teleorman.

  Drumarii au fost nevoiţi să intervină noaptea trecută pe mai multe porţiuni de drum din judeţ, pentru a înlătura stratul de polei, format în urma îngheţului. Toate cele opt baze de deszăpezire, constituite în judeţ au acţionat în diferite zone, în intervale de timp diferite. „S-a acţionat pe toate districtele, pe toate sectoarele de drumuri naţionale din judeţ. Pe unele porţiuni de şosea s-a intervenit aseară, iar pe altele azi-dimineaţă, între orele 3.00-5.00. În total, am împrăştiat 102,9 tone de sare şi 127,8 metri cubi de nisip”, a spus directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Teleorman, Alexandru Popa.
  Nici Alexandria nu a scăpat de furia vremii, iar pe timpul nopţii, angajaţii Administraţiei Domeniului Public, care se ocupă cu deszăpezirea oraşului au aruncat circa 700 de kilograme de amestec de sare şi nisip pe porţiunile de şosea unde s-a format polei. „Am acţionat azi-noapte pe podul de la intrare în oraş, dinspre Bucureşti şi la intersecţia Străzilor Dunării cu Bucureşti. Din cauza curentului puternic care se formează aici, pe şosea era polei şi a trebuit să înlăturăm pericolul pentru buna desfăşurare a circulaţiei în municipiu”, a adăugat Cristian Firică, şef serviciu.
  La poliţie nu s-au înregistrat accidente
În schimb, la Serviciul de Poliţie Rutieră Teleorman nu au fost evenimente în trafic şi nu s-au înregistrat nici tamponări. „Nu am avut niciun eveniment, nici iieri, nici azi-noapte.Nici cazuri de tamponări nu avem sau cel puâin nu au fost anunţate la noi, poate s-au rezolvat pe cale amiabilă”, a spus subinspector Cristian Velcea.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite