Aseară: S-au ales membrii Consiliului Judeţean al Tinerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Votarea la Liceul teoretic
Votarea la Liceul teoretic

  Voturile liceenilor, care şi-au ales reprezentanţii în Consiliul Judeţean al Tinerilor au fost numărate aseară.

  La şcolile din Alexandria, precum şi din celelalte unităţi de învăţământ au fost aleşi câte un membru, care va face parte din consiliu şi care a reuşit să-şi convingă colegii că programa sa electorală, pe care a prezenatat-o este cea mai benefică pentru nevoile lor.
   Astfel, la Colegiul Naţional „A.D. Ghica”, învingător a fost Alexandra Radu, care a reuşit să adune 167 de voturi. În cadrul acestui liceu, prezenţa la vot a fost cea mai slabă din tot judeţul, de 31%, semn că elevii nu s-au înghesuit în pauze, la urne. Lorena Mihaela Miklos va fi reprezentanta Liceului Agricol, care a strâns 350 de voturi pentru. Alesul Grupului Şcolar Tehnic este Florin Emanuel Gheoseaua, cu 147 de voturi, iar la Lieul Noica, învingătoare este Iuliana Velicu. Marinescu Andra, de la Liceul Cuza este cel de-al cincilea mebru în consiliu (176 voturi), iar la Liceul „Mircea Scarlat”, unde a fost cu cea mai mare prezenţă la vot a fost ales Cosmin Ionuţ Gheorghe, care a obţinut 282 de voturi. Tot câte un reprezentant vor avea şi liceele din celelalte şcoli preuniveristare din judeţ.
  

Membrii în Consiliul Judeţean al Tinerilor din liceele teleormănene:
Turnu Măgurele: Colegiul Tehnic „D. Praporgescu” – Alina Mihaela Bira; Colegiul Naţional „Unirea” – Andreea Drugă şi de la Liceul Teoretic „Marin Preda” – Iulia Bunoaica.
Roşiorii de Vede: Colegiul Naţional “Anastasescu” – Georgiana Popescu; Grup Şcolar Agro-Industrial – Alexandra Elena Marinescu; Liceul Economic Administrativ – Mariana DenisaPătraşcu.
Grup Şcolar Tehnic Drăgăneşti Vlaşca – Alexandra Chiripuci
Grup Şcolar Tehnic Videle – Cătălian Pisargiac
Liceul Teoretic Olteni – Mihaela Andreea P. Pătraşcu
Liceul Teoretic Zimnicea – Antonia Bragadireanu
Liceul Teoretic Piatra – Cristina Marinela Chera.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite