„Art Symphony”, concursul adresat elevilor din Teleorman!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La concursul de anul trecut au participat zeci de elevi (foto Euro Teleorman)
La concursul de anul trecut au participat zeci de elevi (foto Euro Teleorman)

  Elevii din judeţ sunt invitaţi de Consiliului Judeţean al Tinerilor şi Asociaţia Euro Teleorman să se înscrie la un concurs de fotografie. În competiţie vor intra copii cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, iar pe 25 iunie se vor desemna câştigătorii.

  Tinerii de la Consiliul Judeţean şi cei din Asociaţia Euro Teleorman au elaborat un proiect care se adresează elevilor de liceu din judeţ. Proiectul a fost gândit sub forma unui concurs şi se numeşte „Art Symphony”. Tema acestui concurs este „Obiceiuri şi tradiţii în Teleorman”, iar elevii care vor să participe trebuie să facă două fotografii cu această temă. „Pentru că fotografia este, în ultimul timp parte esenţială din viaţa tinerilor, am eleaborat acest proiect, pe care îl desfăşurăm luna aceasta. Având ca temă «Obiceiuri şi tradiţii în Teleorman», concursul îşi propune să valorifice talentul tinerilor pasionaţi de fotografie şi să ilustreze o parte din tradiţiile uitate ale judeţului nostru”, ne-a spus Mirela Oprea, reprezentantul Asociaţiei Euro Teleorman.
19 iunie, termen limită de depunere a lucrărilor
Toţi elevii de liceu se pot înscris la acest concurs până pe data de 19 iunie, iar premiile vor fi acordate în jurul datei de 25. „Pentru a putea participa la concurs, tinerii trebuie să trimită la adresa de e-mail cjtineri@gmail.com, formularul de înscriere, care este obligatoriu şi pe care îl găsesc la noi pe site, copie după buletin şi două fotografii. Dosarele pot fi aduse şi personal la sediul nostru din strada Dunării, nr. 178, camera 61 ( Consiliul Judeţean Teleorman). În acest ultim caz, fotografie trebuie aduse în format digital, pe CD sau pe stick”, a mai spus Mirela.
Ceea ce trebuie să mai cunoască cei care vor să participe la acets concurs este faptul că pozele nu pot fi făcute la întâmplare. Există pe lângă regulamentul de organizare al competiţiei şi anumite aspecte tehnice de care trebuie să se ţină cont în momentul fotografierii. Nu sunt permise în concurs fotografii preluate de pe anumite site-uri, obscene sau cu un conţinut imoral. Mai multe detalii şi informaţii despre competiţie pot fi găsite pe adresa de interne www.structuradetineret.wordpress.com.
Premierea se face pe 25 iunie
La sfârşitul lunii iunie, mai exact în jurul datei de 25, vor fi anunţaţi şi câştigătorii. „După ce se termină înscrierile, toate lucrăriel vor fi trimise unor specialişti în domeniu, care vor alege câştigătorii. Cred că în jurul datei de 25 iunie vom face premierea. Deocamdată nu ştim ce premii vom acorda, încă mai ne gândim”, a adăugat Mirela Oprea.
Un astfel de concurs, având aproximativ aceeaşi temă a avut loc anul trecut. Tema propusă pentru competiţia din 2010 a fost „Teleormanul în Uniunea Europeană”.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite