Alexăndrenii se pot relaxa la Ştrandul Vedea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Tinerii şi Alexandria sunt ivitaţi de municipalitate să se relaxe şi să facă plajă la singurul ştrand din oraş. Complexul de Odihnă şi Recreere "Ştrand Vedea" beneficiază de două bazine, pentru adulţi şi copiii şi de 600 de şezlonguri, unde .

  Alexăndrenii pot merge să facă plajă la cel mai modern ştrand din Teleorman. După 20 de ani de aşteptare, în sfârşit, „Complexul de Odihnă şi Recreere Ştrand Vedea” şi-a deschis porţile pentru cei care vor să bronzeze şi să înoate în bazinul de 1,8 metri. Municipaliatea nu i-a uitat nici pe cei mici, iar pentru aceştia a creat o piscină exterioară. Complexul care cuprinde un bazin acoperit pentru adulţi, o piscină exterioară, vestiare, duşuri, 600 de şezlonguri pentru cei care vor să stea la plajă şi o terasă unde alexăndrenii pot consuma băuturi răcoritoare şi alcoolice funcţionează după un program bine stabilit şi după un regulament de organizare şi funcţionare. Edilii oraşului au dorit să scoată tinerii din baruri şi să le creeze un spaţiu de recreere modern, care să fie funcţional atât pe timpul verii, cât şi iarna. „În sudul ţării nu cred că mai există nicio piscină acoperită. Ştrandul va funcţiona şi pe perioada iernii şi eu personal nu îmi fac probleme că nu vor fi oameni care să vină”, a declarat primarul Victor Drăguşin.
Salvamari, medici şi 32 de camere de supraveghere
Pentru a nu exista evenimente neplăcute, iar cei care vor să îşi petreacă zilele de vacanţă într-un mod relaxant, a fost angajată şi o firmă de pază, salvamari, asistenţă medicală şi au fost montate camere video de supraveghere. În fiecare zi, doi salvamari vor veghea pentru ca cei care ştiu mai puţin să inoate să nu păţească ceva. „Avem şi personal medical pe tot parcursul cât este deschis ştrandul. Avem şi 32 de camere de supraveghere. Aviz amatorilor de acte antisociale. Cei care perturbă ordinea şi liniştea vor fi daţi afară şi nu vor mai avea voie să intre”, spune primarul.
Ştrandul este deschis în fiecare zi
Regulamentul elaborat prevede programul de funcţionare, condiţiile de şedere şi sancţiunile care se prevăd. Astfel, alexăndrenii dornici de bălăceală pot merge la ştrand în fiecare zi, de luni până duminică de la 9.00 la 21.00, însă joia, programul începe la ora 14.00. Preţul unui bilet costă 10 lei, iar la intrare trebuie prezentat buletinul, care rămâne la recepţie până la plecare. Alexăndrenii vor primi o brăţară care va avea culori diferite, pentru fiecare zi în parte şi care le va permite oamenilor să folosească piscina acoperită. Elevii care au luat premiul I nu plătesc nimic, iar ceilalţi, dar şi studenţii au reducere de 50%. Este interzis în complex accesul persoanelro aflate în stare de ebrietate, sub influenţa alcoolului sau a substanţelor halucinogene. De asemenea, cei care nu au o ţinută adecvată, murdară sau urât mirositoare nu vor intra în complex. Nu este permis accesul cu animale de companie. Nici persoanele care au boli transmisibile, plăgi deschise, dermite, dermatoze etc. nu au voie în bazin. Un alt aspect de luat în seamă ar fi că nu se permite săritul în bazin şi fumatul în interior. Dacă aceste reguli sunt încălcate, cei în cauză nu vor mai avea voie să intre şi vor primi amenzi cuprinse între 50 şi 150 de lei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite