Alexăndrenii se bronzează la Ştrandul din Roşiorii de Vede

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Situat la circa 30 de kilometri de Alexandria, ştrandul „Aqua Ventura” aşteaptă în acest week-end tineri dornici de distracţie şi voie bună. Biletul de intrare costă 15 lei, iar cei care vor să ocupe unul dintre şezlongurile puse la dispoziţie de patron, trebui să mai plătească o sumă modică, respectiv 2,5 lei.

  La fiecare sfârşit de săptămână, când temperaturile toride îi scot din case chiar şi pe cei  mai leneşi, ştrandul din Roşiori vine în întâmpinarea cetăţenilor din tot judeţul cu un loc special. Înconjurat de copaci şi verdeaţă, deoarece este amplasat în parcul din oraş, locul este amenajat cu două bazine, unul pentru adulţi şi altul pentru copii. De asemenea, pe marginea acestora, sunt şezlonguri şi chiar umbreluţe, care pot fi ridicate pentru cei care nu iubesc soarele.
 Peste 100 de şezlonguri puse la dispoziţia petrecăreţilor
În zilele de wek-end şi nu numai, grupuri de tineri alexăndreni se îmbarcă în autoturisme proprii şi la primele ore ale dimineţii (ştrandul se deschide la ora 9.00), pornesc spre ştrand. Acesta este singurul ştrand din judeţ. Chiar dacă la orele prânzului, aglomeraţia predomină, cei care s-au trezit mai târziu pot merge liniştiţi cu un cerşaf sau un prosop, pe care să le aşeze pe spaţiul verde din curtea localului. Pe fundal, se poate auzi muzică de calitate, pusă de un DJ, ba chiar uneori, patronul aduce trupe cunoscute, care susţin concerte.
Restaurant cu mâncăruri diversificate
În incinta ştrandului, funcţionează un restaurant, cu menu diversificat, unde se poate mânca pizza, orice fel de carne la grătar, preparate culinare tradiţionale româneşti. Servirea este ireproşabilă, iar mâncărurile pot fi consumate chiar la şezlong, pe măsuţele amplasate între acestea, dar şi în restaurant sau pe teresă.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite