Alex Velea a venit la balulul colegiului Ghica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Şase perechi s-au întrecut aseară pe scena Casei de Cultură din  Alexandria pentru titlurile de miss şi mister boboc ai Colegiului Naţional „Al. D. Ghica”.

  Bobocii au trebuit să treacă însă mai multe probe ca să ajungă pe unul dintre locurile fruntaşe. Prima probă a fost cea de karaoke, în care concurenţii au interpretat melodii cunoscute cum ar fi „Ghiţă”, „Căsuţa noastră” sau „Dragostea din tei”.

image

Moş Crăciun a venit mai devreme la Colegiul „Ghica”, la proba surpriză perechile extrăgând sarcini din sacul acestuia. Proba de dans a scos în evidenţă preferinţele cuplurilor de boboci în materie de stiluri, printre care: Hip-hop, tango, r&b, sau dansuri populare.

image

Fiecare pretendent la titlul de miss şi mister boboc şi-a pus în valoare talentele la proba de aptitudini, la care au cântat, au recitat poezii şi au interpretat scenete din „Mondenii”. Concursul s-a încheiat cu întrebări capcană şi de cultură generală. 
  Stand-up comedy şi majorete


Printre probe au fost intercalate şi reprezentaţii de pantomimă, stand-up comedy, prezentări de modă şi dansuri ale majoretelor.
Atracţia serii a fost solistul Alex Velea şi trupa sa de dansatori. Timp de 45 de minute, cât a durat show-ul, toată sala a cântat şi a dansat alături de ei pe cele mai antrenante ritmuri. Melodiile „Don’t say it’s over” şi „Yamasha” s-au bucurat de cea mai mare apreciere a publicului.
  125.000 lei a costat evenimentul
  Costul unui bilet a fost de 15 lei. „Am reuşit să strângem 5000 de lei din sponsorizări şi 7500 de lei din vânzarea biletelor. Toţi cei implicaţi au muncit foarte mult. La organizarea evenimentului au participat elevii din clasa a XII-a, dar şi din celelalte clase”, a spus Gabriela Marin, unul dintre profesorii organizatori.

image


Titlul de miss şi mister boboc au fost câştigate de Cristina Naidin şi Mihai Andreescu. Premiile doi şi trei la fete au fost adjudecate de Ştefania Drăgan, respectiv Roxana Marin. Băieţii clasaţi pe podium sunt Marius Crăciun şi Costin Crăciunică. 

image
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite