ASTĂZI: Prefectura colindată în lipsa prefectului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşcolarii de la Grădiniţa 7 au fost primii care au colindat azi-dimineaţă
Preşcolarii de la Grădiniţa 7 au fost primii care au colindat azi-dimineaţă

  Ca şi la Primăria Alexandria, Prefectura Teleorman a programat grupurile de colindători care au bătut la uşile instituţiei.

Anul acesta, programul a fost afişat pe site-ul prefecturii, iar angajaţii instituţiei au fost cei care i-au primit pe micuţii de la unităţile şcolare din oraş şi din judeţ.
  Prefectul judeţului, Teodor Niţulescu nu a avut timp să-şi primească colindătorii. Pachete cu dulciuri şi sucuri au fost împărţite micuţilor de către salariaţii Prefecturii. Nimeni din conducerea instituţiei nu a coborât în foaier, pentru a asculta cântecele şi datinile, care vestesc Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos. Doar câţiva angajaţi, care au birourile în apropierea locului unde a fost împodobit bradul şi unde au cântat micuţii au ieşit la balcon pentru a asculta colindele. „Domul prefect a fost de dimineaţă, însă a trebuit să plece la Bucureşti, la Ministerul Transporturilor”, ne-a spus purtătoarea de cuvânt a Prefecturii, Mădălina Comana.
  Doar opt grupuri de colindători agreaţi de Prefectură
  În cele trei zile de colind, 20, 21 şi 22 decembrie, opt gruprui de preşcolari şi elevi au fost programaţi să colinde prefectura. Cei aproximativ 200 de colindători au primit din partea instituţiei punguţe cu produse alimentare, fiecare în valoare de 25 de lei. „Fiecare pachet conţine biscuiţi, ciocolată, covrigei, sucuri, dar şi alte dulciuri. Valoarea fiecărei punguţe oferite de noi este de 25 de lei”, a adăugat Mădălina Comana. Primii care au sosit azi-dimineaţă în holul prefecturii au fost 20 de preşcolarii de la Grădiniţa nr. 7 din Alexandria. A urmat un grup de la Şcoala cu clasele I-VIII Izvoarele şi Şcoala Populară de Arte.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite