VIDEO : Zece bărbaţi pe zi, norma unei minore obligată să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeaua de proxeneţi anihilată ieri de Procurorii DIICOT Teleorman plasa minorele în faţa unei terase de la intrarea în Alexandria. Sumele cerute de acestea pentru prestaţiile sexuale oscilau între 30 şi 100 de lei.

Şase alexăndreni au fost ieri aduşi la audieri de procurorii DIICOT Teleorman, aceştia fiind acuzaţi că în 2010 şi 2011 au racolat şapte minore din judeţ, le-au adus în trei apartamente din Alexandria şi le forţau să se prostitueze. După ce au audiat zeci de martori atât din Alexandria, precum şi din localităţi, precum Orbeasca, procurorul de caz, Victor Voinea i-a reţinut pe cinci dintre aceştia. „Unul dintre cei vizaţi este plecat din ţară, probabil în Spania. Însă pe alţi cinci i-am reţinut şi astăzi se va judeca cererea de arestare preventivă. Pe toţi cei pe care i-am reţinut i-am găsit în Alexandria,unul dintre ei având domiciliul în Bucureşti, dar locuia fără forme legale în oraş”, ne-a spus procurorul Voinea.

Terasa,  locul de întâlnire între doritorii de plăceri şi „marfă”

Surse neoficiale le-au spus reporterilor ADS că fetele minore erau obligate să „facă trotuarul”, în faţa terasei, un loc prielnic desfăşurării prostituţiei. Atât şoferii de TIR, cât şi alexăndrenii dornici de plăceri sexuale, nu trebuiau decât să meargă la intrarea in oraş, să achite o sumă cuprinsă între 30 de 100 de lei şi „domnişoara”, îmbrăcată sumar îl conducea într-un a dintre cele trei locaţii din oraş, sub supravegherea „peştilor”. În rândul localnicilor, s-a dus repede vorba că la Teresa Vedea se găsesc prostituate, acesta fiind şi motivul pentru care ieri la sediul DIICOT Teleorman, zeci de bărbaţi au fost chemaţi la audieri. Sub protecţia anonimatului, unul dintre martori le-a spus reporterilor că a fost chemat să identifice o fată cu care a avut relaţii sexuale. „Le-am spus că o cunosc de la terasă. Mi-au arătat nişte poze şi am identificat-o pe cea cu care eu am fost”, a spus tânărul.

  Norma de lucru: 10 bărbaţi pe zi

Mărturiile a două dintre fete, care au decis să discute cu anchetatorii sunt şocante. Acestea le-au povestit oamenilor legii că zilnic întreţineau raporturi sexuale cu 10 bărbaţi. „Ca medie, aveau cam10 bărbaţi pe zi, iar toţi banii pe care îi primeau ajungeau la membri grupului, iar fetele nu primeau decât alimente, ţigări şi ustensilele necesare pentru desfăşurarea activităţii”, a mai spus procurorul Victor Voinea. Minorele obligate să se prostitueze proveneau din familii sărace şi dezorganizate. Nu sunt internate şi au fost trimise la domiciliu. „Una dintre ele fusese dată dispărută în urmă cu câţiva ani şi a mai ajuns pe la noi, dar nu se interesa nimeni de ea. Părinţii lor sunt despărţiţi şi sunt sărace”, a adăugat procurorul.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite